plaatsjes-fb-web-nb-september4-1

Alles over Vitamine C

Vitamine C tegen huidveroudering voor een egalere, gezondere huid!

Vitamine C biedt een krachtige bescherming tegen vrije radicalen, die vervelende moleculen die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Omgevingsfactoren zoals zonnestraling, vervuiling en de lucht die we inademen veroorzaken de grootste schade. Hier hebben we elke dag weer mee te maken. Plaatselijk aangebrachte vitamine C kan de schade verhelpen.

Goed geformuleerde producten die vitamine C bevatten binnen je dagelijkse huidverzorgingsroutine zorgen ervoor dat je huid er langer jonger uit blijft zien!

Vitamine C:

  • Maakt bruine vlekken (ouderdomsvlekken) en andere vormen van zonneschade minder zichtbaar
  • Helpt de opbouw van gezond collageen te stimuleren (met als gevolg een stevigere huid!)
  • Vermindert ontstekingen en irritatie (2 grote boosdoeners voor de huid)
  • Vervaagt rode vlekken na puistjes door het natuurlijke genezingsproces van de huid te verbeteren
  • Verhoogt de werkzaamheid van een zonnebrandproduct en geeft de huid een grotere bescherming tegen blootstelling aan UV-straling

Bij Beauty All In werken wij met het hoog aangeschreven merk Dr. Murad, een merk waar de productenlijn Enviromental Shield in zit. Deze lijn is gebaseerd op de werking van vitamine C, een krachtige antioxidant. Dokter Howard Murad is dermatoloog en apotheker en heeft 18 dermatologisch gerelateerde patenten. Daarnaast werkt hij actief in de praktijk waardoor hij alle soorten huiden onder zijn handen heeft gehad en gezien. Door al deze praktijkervaring kwam hij erachter dat een blijvend gezonde huid een weerspiegeling is van de totale gezondheid van het lichaam. Dr. Murad ontwikkelde de “Inclusive Health” benadering van huidverzorging waardoor de Murad producten, behandelingen en programma’s de kracht hebben een transformatie te realiseren in hoe je jezelf voelt en eruit ziet. Deze aanpak helpt je om er jonger, gezonder en gelukkiger uit te zien door de bescherming en bevordering van de gezondheid van je hele lichaam. Een filosofie die wij bij huid- en lifestyle center Beauty All In proberen na te streven.

Environmental Shield is een productlijn die gebaseerd is op vitamine C. Deze producten geven een energieboost aan de huid die veel stress heeft van binnenuit of vroegtijdig verouderd is door schadelijk UV-stralen. Door de krachtige voedingsstoffen worden de diepere huidlagen gestimuleerd waar collageen wordt geproduceerd om de huid stevig en jong te houden. Maar ook ouderdomsvlekjes, zonvlekjes, een oneffen huidtextuur en teint en fijne lijntjes en rimpeltjes zullen een stuk minder worden. Essential-C Daily Renewal Complex vermindert zichtbare fijne lijntjes met 17% al na één keer aanbrengen. Vermindering van zonneschade (hyperpigmentatie) met 46% in vier weken.

Om de huid extra te ondersteunen vanuit het lichaam zelf adviseren wij de vitamine C van de Beauty Supps.

ULTRA VITAMIN C PLUS

  • Vitamine Booster bij uitstek door toevoeging van citrus bioflavonoinen voor een betere bescherming tegen UV en mineralen zoals zink, mangaan en koper
  • Krachtig anti-oxidant dat beschermd tegen vrije radicalen
  • Vitamine C zorgt voor de opbouw van collageen

Laat u deze maand bij Beauty All In verwennen met een Dr. Murad Evironmental Shield behandeling OP MAAT GEMAAKT. Uw wensen voor een perfecte huid bespreken wij in een intake waarna wij een behandeling samenstellen speciaal voor u.

Afspraak maken

 

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2