hat-2140283

9 tips om gezonder te leven deze zomer!

19-5-2017 Terug naar de blogs

De zomer ligt op de loer en dat betekent heerlijk lange avonden en activiteiten die na werk gedaan kunnen worden. Zoals je misschien wel weet proberen we bij Beauty All In ook te werken aan onze innerlijke beauty en daarom hebben wij een paar tips gegeven die ervoor zorgen dat je energie krijgt waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten en een extraatje: waardoor je huid zal gaan stralen! 

Met deze tips is het handig als je het gaat zien als een bepaalde manier van leven, in plaats van een opdracht aan jezelf. Zeg niet van ik moet vanavond nog een rondje lopen want dat is goed voor me. Nee maak het iets in je leven dat je gewoon hoort te doen, net zoals tandenpoetsen. Lekker 'unplugged' van de ipad, telefoon en de televisie. Geniet van het leven! Onderzoek heeft uitgewezen dat 15 minuten lichaamsbeweging per week (ja echt maar per week) voldoende is om de levensverwachting te verhogen. Met dit in ons achterhoofd hebben we een aantal tips gegeven die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je met plezier naar buiten gaat! 

1. LOVE YOUR DOG! 

Het is tijd om te genieten van een wandeling in het park met je hond. Heb je geen zin in de sportschool? Ga samen met nog een hondenliefhebber het park in. Neem lekker wat vers fruit mee, een bal of een frisbee en spelen maar! Het voelt niet als werken of als een 'moetje' maar zal er voor zorgen dat je lichaam en ook geest rust krijgen. 

2. WORKOUT BUDDY? DAAR IS EEN APP VOOR....

Excuses als: "ik wil met iemand sporten anders ga ik niet", kunnen in het jaar 2017 niet meer. Je kunt gewoon een app downloaden die je geheel kunt indelen op jouw voorkeuren en VOILÀ go go go! Geniet weer van het sporten! Het voelt toch altijd heerlijk als je het eenmaal gedaan hebt.

3. BELONINGSSYSTEEM

Voor elke actieve keuze die je maakt (op één dag) ga je jezelf belonen. Wil je ergens voor sparen, een heerlijke vakantie of iets nieuws voor in je huis? Doe iedere keer dat je wat doet een euro in een potje en wanneer je genoeg hebt voor je vakantie, of wat dan ook dan, maak je het open. Dit is gewoon een WIN-WIN situatie, want en je zit dan lekker in je vel en je hebt geld voor een vakantie.. Bedenk wel van tevoren hoelang je erover wilt doen om bij een bepaald bedrag te komen, zo heb je die extra stok achter de deur als je nog veel geld moet dat je wel moet gaan sporten. 

4. SPEELTUINEN ZIJN NIET ALLEEN VOOR KINDEREN

Geen geld voor de sportschool? Nou dan ga je toch gewoon naar een speeltuin. Of ga naar het dichtsbijzijnde park en probeer voor jezelf een uitdagend parcour te maken! Vraag een vriend/vriendin om hulp en ga dit gezellig samen doen! 

5. MOBIELE MEETINGS

Nee dan bedoel ik niet dat we gaan moeten bellen tijdens een meeting. Ik bedoel ga tijdens een conference call of tijdens een overleg met de telefoon naar buiten! Wandel in het park terwijl je belt. Zo sla je twee vliegen in één: en je hebt telefonisch overleg gehad en je hebt beweging gehad. Onderzoek wijst uit dat je op dit soort manieren vaak ook betere beslissingen kunt nemen omdat je even buiten je kantoor bent en helder kan nadeken. 

6. AUDIOBOEK LUISTEREN

Geen tijd om een boek te lezen? Download een audioboek! Terwijl je aan het wandelen bent naar je werk of aan het wachten bent op de metro, luister naar je boek. Ontspan! 

7. BE PREPARED!

Wees altijd voorbereid! Zorg ervoor dat je altijd een sporttas in de auto hebt liggen. Zo kan je niet zo gemakkelijk meer af zeggen. Direct uit werk naar de sportschool gaat net iets makkelijker dan vanaf de bank naar de sportschool! 

8. MAAK ER EEN SPEL VAN

Maak er samen met een vriend of vriendin een uitdaging van. Bepaal van tevoren wat diegene van jou krijgt als jij een keer afzegt en visaversa. Oké ziek is ziek, maar dat is dan ook maar één van de weinige redenen waarom je mag afzeggen. 

9. WEEKEND WARRIORS

Het weekend moet je gaan zien als een mogelijkheid voor buitenactiviteiten. Ga naar het strand, het bos, het park. Ga eens een keer buiten de stad naar bijvoorbeeld een camping en neem familie en/of vrienden mee. Ga lekker naar buiten om een balletje te trappen of om gezellig spelletjes te spelen! 

Bovenstaande tips kunnen jou helpen met een betere balans tussen werk en ontspanning. Natuurlijk weten we hoe zwaar het kan zijn op sommige momenten, maar dan is het juist oh zo belangrijk om te ontspannen. Wanneer je stress hebt slaat dit niet alleen op je lichaam, je spieren, maar ook op je huid. Je zult zien wanneer je wat meer dingen voor jezelf gaat doen je lichaam gaat ontspannen en dit ook effect heeft op een huidprobleem waar je misschien al jaren mee rondloopt. 

Beauty Blogger - Natascha

TERUG NAAR DE BLOGS

 

#acne #couperose #rimpels #fijne lijntjes #pigmentvlekken #rosacea #microdermabrasie #oogbehandeling #elektrischontharen #ontharen #elektrisch #facelift #laser #ontharen #laserontharen #IPL #powerslim #voedingsadvies #voedingsdagboek #detoxing #detox #lyconwax

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2