microdermabrasie1

6 dingen die je moet weten over microdermabrasie!

19-7-2017 Terug naar de blogs

Misschien ben je wel bekend met het fenomeen microdermabrasie, misschien ook niet. In deze volgende blog willen we jullie een aantal dingen vertellen die handig zijn om te weten voordat je met microdermabrasie begint. Misschien kan het je helpen met een keuze maken, misschien vind je het gewoon leuk om te weten. Maar goed, de volgende 6 dingen moet je weten over microdermabrasie:

  1. Microdermabrasie geeft direct resultaat: wanneer je een microdermabrasie behandeling hebt ondergaan zul je bij jezelf direct resultaat zien. Toch raden wij altijd aan om deze behandeling in een kuurverband te doen zodat je het aller aller beste resultaat er uit kunt halen. Maar geloof me wanneer ik zeg dat wanneer je dit 1 keer hebt geprobeerd je waarschijnlijk niet anders wilt!
  2. Het is bijna geschikt voor ieder huidprobleem: er zijn heel veel huidproblemen die opgelost kunnen worden met microdermabrasie. Een paar hiervan zijn: fijne rimpels, onzuivere huid, huidveroudering, oppervlakkige pigmentvlekken, acne littekens of vlekjes, zonneschade, rokershuid, grove poriën, grove huidstructuur en een futloze huid. Zit jouw huidprobleem er niet tussen? Dan zijn er altijd andere oplossingen: huidproblemen.
  3. Het is niet pijnlijk: microdermabrasie wordt soms zelf als ontspannend ervaren. Je kunt dit ook combineren met een gezichtsbehandeling of je kunt vragen of ze je daarna even een heerlijke massage kunnen geven. Alles kan met microdermabrasie! Maar om het even uit de wereld te helpen: microdermabrasie is dus niet pijnlijk!
  4. Na de behandeling niet op vakantie gaan: heb je al een vakantie gepland staan in de nabije toekomst. Laat de microdermabrasie behandeling dan even voor wat het is en doe de behandeling na de vakantie. Felle zon is niet verstandig na deze behandeling, ook is het niet verstandig om in chloor water te zwemmen na de behandeling. Dus kortom ga niet de volgende dag op vakantie!
  5. De huid zal er na de behandeling rood uitzien: het kan ook zo zijn dat je nergens last van hebt. Maar de meeste mensen hebben een wat rodere huid na de microdermabrasie behandeling. Dit is wel tijdelijk en trekt vaak dezelfde dag weer weg. Het kan héél soms ook voorkomen dat je huid gaat schilferen, dit komt omdat we door de behandeling de aanmaak van nieuwe cellen hebben gestimuleerd, het schilferen is vaak zo weinig dat je het zelf niet eens doorhebt.
  6. Microdermabrasie mag je niet ondergaan met de volgende huidproblemen en/of contra-indicaties: overmatig veel moedervlekken, eczeem, psoriasis, ontstekingen in de huid, koortslip, zonverbranding, rosacea, huidkanker, actieve acne en herpes.

Nog meer weten over microdermabrasie dat kan! Hier kan je als je wilt ook meteen een afspraak maken! Heb je vragen dan kun je die altijd aan ons stellen!

Beauty Blogger - Natascha

Terug naar de blogs

 

#Acne Alphen a/d Rijn #Couperose Alphen a/d Rijn #Rimpels Alphen a/d Rijn #Microdermabrasie Alphen a/d Rijn #Facelift Alphen a/d Rijn #Laser ontharen Alphen a/d Rijn #IPL ontharen Alphen a/d Rijn #IPL Alphen a/d Rijn #Powerslim Alphen a/d Rijn #Detoxing Alphen a/d Rijn #Lycon Wax Alphen a/d Rijn #Manicure Alphen a/d Rijn #Pedicure Alphen a/d Rijn #Bruidsmake-up Alphen a/d Rijn #Bruidsmake-up Alphen #Wimpers Alphen a/d Rijn #Shiseido Alphen a/d Rijn #Schoonheidssalon Woubrugge #Beauty Woubrugge #Schoonheidssalon Ter Aar #Leiden #Zoetermeer #Roelofarendsveen #Nieuwkoop #Bodegraven #Boskoop #Waddinxveen #Woerden #Voorschoten #Zoeterwoude

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2