fashion-985556-1920

5 tips voor een stralende huid deze zomer!

6-7-2017 Terug naar de blogs
In de zomer moeten wij vrouwen er GE-WEL-DIG uitzien! Ja wij vrouwen (en misschien ook sommige mannen) hebben het al zwaar genoeg: in de zomer moeten we afgetraind zijn omdat we weer in onze bikini willen. De benen en oksels moeten weer geschoren en wel de deur uit. Naast strak en geschoren willen we ook een mooie huid.  Er zijn een aantal dingen die je gemakkelijk kunt doen om ervoor te zorgen dat je een stralende huid zult hebben in de zomer.

Scrubben

Probeer iedere week een keer je gezicht te scrubben, zo zorg je er niet alleen voor dat de dode huidcellen van de huid worden verwijderd, maar zo wordt je ook dieper bruin en zal het kleurtje langer blijven zitten.

Veel water

Iets wat heel vaak terug komt in tips als het gaat om een mooie huid is veel water drinken. Dit is omdat dit gewoon iets is wat je thuis al kunt doen en wat heel erg goed werkt! Belangrijker nog is ook dat je tijdens de zomermaanden veel dingen zou moeten eten waar veel water in zit. Denk eens aan komkommer en tomaat in een salade. En ook veel fruit! Je zal zien dat de huid minder droog aan gaat voelen en dat de huid er gezonder uit zal gaan zien.

Zonnebrand

Het beschermen van de huid is eigenlijk niet iets wat ik vaak genoeg kan zeggen. Ga niet meteen volle bak in de zon liggen wanneer het lekker weer is. Doe voorzichtig met je huid! Wanneer je naar het strand gaat, doe dan een pet of een hoed op. Zo wordt je uiteindelijk ook heus wel bruin, maar het gaat gewoon iets langzamer en de huid kan wennen aan de zon. Ga in de schaduw liggen wanneer je voor het eerst in het jaar de zon in gaat, nogmaal de huid moet even wennen aan de zon. Overal waar je gaat is het van belang dat je zonnebrand op je gezicht smeert zeker in de zomer maanden. In je dagcrème moet eigenlijk altijd een UVA/UVB bescherming in zitten.

Bescherm je lippen

Wat we vaak vergeten te beschermen in ons gezicht zijn de lippen. Het is belangrijk dat de huid en dus ook de lippen beschermd wordt tegen de zon. Zo zorg je ervoor dat de lippen niet uitdrogen. Bij Beauty All In hebben wij verschillende lippencrèmes die je kunnen helpen voor mooie volle lippen tijdens de zomer.

Tijd voor een andere crème

Het is van belang dat je tijdens de winter een wat vollere crème gebruikt en tijdens de zomer een wat lichtere crème. Vraag hierom advies aan een schoonheidsspecialiste. Zij kan je de beste tips geven als het gaat om zonnebrand en een goede passende crème voor in de zomer.

Bovenstaande tips zijn makkelijk en snel toepasbaar zodat je huid er stralend uit zal zien in de zomer. Wil je meer informatie over huidverbetering in de zon? Je kunt ons altijd bellen en/of een e-mail sturen dan zullen wij u zo uitgebreid mogelijk helpen!

Beauty Blogger - Natascha

Terug naar de blogs

 

#Acne Alphen a/d Rijn #Couperose Alphen a/d Rijn #Rimpels Alphen a/d Rijn #Microdermabrasie Alphen a/d Rijn #Facelift Alphen a/d Rijn #Laser ontharen Alphen a/d Rijn #IPL ontharen Alphen a/d Rijn #IPL Alphen a/d Rijn #Powerslim Alphen a/d Rijn #Detoxing Alphen a/d Rijn #Lycon Wax Alphen a/d Rijn #Manicure Alphen a/d Rijn #Pedicure Alphen a/d Rijn #Schoonheidssalon Woubrugge #Schoonheidssalon Ter Aar

La Colline-2
Murad Logo transparant test
Shiseido-1
Hannah-logo
YB-Logo-NEW-black
OPI-logo-2